Din kundvagn

0 kr (0 ST)

Ett utbildningsprogram vi är stolta över

Vi utbildar dels i vårt utbildningscenter i Kristianstad men också många av våra kurser kan vi även erbjuda utbildningen på plats hos Er som kund. På våra kurser möter du de mest rutinerade kursledarna inom höjdarbete med många års erfarenhet av Fallskydd. Deras fokus är att ge dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas och utföra ditt arbete med högsta säkerhet.

 

Våra utbildningar ger dig kunskap, trygghet samt förtroende

Vårt utbildningsutbud är utformat för att effektivt uppfylla alla de behov som finns för dig som jobbar i en fallriskmiljö. 

Efter genomförd utbildning har du som höjdarbetare de verktyg du behöver för dina dagliga utmaningar, alltid dokumenterat med ett certifikat !

Alla våra kurser är kvalitetssäkrade och certifierade. De baseras på gällande lagar och föreskrifter, blandar praktiska och teoretiska moment. För att hålla dig uppdaterad om senaste praktisk och teoretisk tillämpning rekommenderar vi att du följer upp din utbildning med en repetition.

 

Vår vision

Fallsafe och Ekmans utbildningar främsta mål är att våra kunder kommer hem i säkert skick efter dagens arbete. Vi samarbetar med Er som kund för att nå innovativa och användarvänliga produkter för säkert arbete på hög höjd. Vår ambition är att våra kunder skall känna sig säkra i en miljö som är fylld av utmaningar och risker. Därför är våra produkter anpassade för alla typer av fallrisk miljöer. De är komfortabla och sköna vilket har en hög prio hos oss på Ekmans utbildningar. Under vår flagg har vi ett brett utbud som passar de flesta behov av fallskydd.

 

Vi är auktoriserade för kompetensdatabasen ID06

 

 

 

Våra utbildningar är som följer:

(klicka på länken för att se info)      Företagsanpassad kurs hos kund. Begär offert.

 

* Fallskydd Grundutbildning inkl. Räddning

* Arbete i slutna utrymmen

* Nedtagning av nödställd från stolpe

 

 Anmälan till våra utbildningar gör Ni via vår webshop

 

Utbildning inkl. Räddning