Din kundvagn

0 kr (0 ST)


Vår Historia. Företaget la sin grund i mitten av 1980 då vi ursprungligen tillverkade fallskärmar till försvaret (Irwin) fallskärms AB. Irvins huvudsysselsättning var produktion av person fallskärmar till försvaret samt även skärmar till flygindustrin inom Norden Vi har sedan dess tillverkat och utvecklat ett brett program av fallskydd. Vi startade en produktionsenhet i Portugal 1990 där mina arbetsuppgifter bestod av att bygga upp ett kundnät i Europa samt US som exportansvarig.

År 2004 gick resan tillbaka till Sverige. På våren samma år bildades Fallsafe Online Nordic AB för att ge snabb kundservice på den Nordiska marknaden.  Vi har nu även öppnat ett utbildningscenter och butik som specialiserar sig på att erbjuda kundanpassade lösningar för olika arbetssituationer vid fallrisk på höjd. 

Vår Vision. Fallsafe och Ekmans utbildningars främsta mål är att våra kunder kommer hem i säkert skick efter dagens arbete. Vi samarbetar med Er som kund för att nå innovativa och användarvänliga produkter för säkert arbete på hög höjd. Vår ambition är att våra kunder skall känna sig säkra i en miljö som är fylld av utmaningar och risker. Därför är våra produkter anpassade för alla typer av fallrisk miljöer. De är komfortabla och sköna vilket  har en hög prio hos oss på Ekmans utbildningar. Under vår flagg har vi ett brett utbud som passar de flesta behov av fallskydd och utbildningar.